Projectleiding
Als ervaren projectleider richt ik mij inmiddels ruim 15 jaar op het Agile managen van projecten. Gebruikmakend van methodieken zoals SCRUM, KANBAN en LEAN in combinatie met een resultaatgerichte no-nonsense aanpak, ben ik in staat projecten naar grote tevredenheid van opdrachtgever, gebruikers én projectmedewerkers af te ronden. Naast mijn projectmanagement skills zet ik daarbij ook vooral mijn skills als initiator en motivator in.
Lean Agile Coaching
Coaching van projectteams, project- en teamleiders en management op het gebied van de Lean en Agile methoden. Antwoorden op vragen zoals:

  • Wat kan mijn organisatie met Agile?
  • Is mijn project geschikt voor een Agile aanpak?
  • Is SCRUM voor ons de beste methode of zou LEAN-KANBAN beter bij ons passen?
  • We werken Agile, maar het lukt nog niet zo goed. Wat kunnen we verbeteren?

Workshops
Agile experience: (1 dagdeel) Ervaar zelf wat AGILE voor u kan betekenen. Ondervind het werken in een team waar zowel SCRUM als ook KANBAN gebruikt wordt. Dus zowel projecten, maar ook onderhoud, spoedjes en vaste werkzaamheden. Een actieve en leuke manier om samen AGILE te ervaren. SCRUM experience: (1 dagdeel) Ervaar zelf wat SCRUM voor u kan betekenen. Ondervind het werken in een SCRUM project in sprints met een team. Een actieve en leuke manier om samen SCRUM te ervaren. Get out of SCRUM, get into KANBAN: (1 dagdeel) Help uw team om over te gaan van een SCRUM bord naar een KANBAN bord. Creëer meer flow in uw team na deze workshop. Prijzen Wilt u meer weten over de inhoud en/of prijzen? Neem dan contact met mij op. Ik doe u graag een passende offerte.
Cursussen
SCRUM: (2 dagen) Wilt u SCRUM Master worden of deelnemen aan een SCRUM-team, dan is dit de cursus voor u. Tijdens deze tweedaagse SCRUM Master cursus leert u de essentie van het werken als een SCRUM Master of SCRUM-teamlid. U maakt kennis met de basisprincipes van SCRUM en brengt deze door middel van gerichte oefeningen in de praktijk. Na deze cursus bent u in staat om uw eerste SCRUM project te begeleiden of aan uw eerste SCRUM project deel te nemen. SCRUM inclusief examentraining PSM: (2 dagen) Inhoud gelijk aan Cursus SCRUM, maar met Engelse examentraining voor het Professional SCRUM master certificaat van SCRUM.org SCRUM voor Product Owners: (1 dag) Wilt u Product Owner worden in een SCRUM Project, dan is dit de cursus voor u. Tijdens deze eendaagse Product Owner cursus leert u de essentie van het werken als een Product Owner. U maakt kennis met de basisprincipes van SCRUM en brengt deze door middel van gerichte oefeningen in de praktijk. Na deze cursus bent u in staat om uw eerste SCRUM project als Product Owner te starten. Prijzen Wilt u meer weten over de inhoud en/of prijzen? Neem dan contact met mij op. Ik doe u graag een passende offerte.

Projectleiding

Coaching

Workshops en cursussen