Twee dagen lang innoveren met je team bij de RDW. Aan het begin loopt het nog wat stroef, maar gedurende de eerste dag krijg je steeds meer ideeën en wordt het plan steeds duidelijker. En natuurlijk ga je gelijk aan de slag met de uitvoer. Met ons team “Hatseflats” hebben we de app “Yo-Ho” gemaakt met alle gemakken voor de medewerker. Waar kan ik een vergaderzaal vinden, is er nog fruit beschikbaar en op welke plek, is de tafeltennistafel vrij en waar is de brand bij een groot alarm en hoe moet ik dan het gebouw uit.


We hebben gebrainstormd, ontworpen, gedesignd, gebouwd en getest. Het resultaat was naar onze tevredenheid. In de pitch van 3 minuten hebben we het gepresenteerd aan de jury. Helaas was er geen prijs voor ons, maar we hebben 2 leerzame innovatieve dagen gehad.

Mathijs, Anne en Marc

Yo-Ho = een signaal om de aandacht te trekken.

Erik, Theo, Sandra, Mathijs, Arjen, René, Erik, Marc